Неотдавна трите пооплюха доста бившия си работодател, като обясниха какви ли не ужасни неща за него.

Сред жлъчта, която се изсипа върху Тупарев, бяха и обвиненията, че се е опитал да ги продаде като момичета за платена любов в Лондон и Монако.

Две от сестрите го обвиниха, че продуцентът ги е склонявал да вършат незаконни неща, както и да бъдат компаньонки на богати баровци срещу заплащане. Тогава срещу тях се издигна вълна от неодобрение как може да говорят такива неща. Трите момичета не искат да коментират въобще своите твърдения.

Оттогава досега те запазват мълчание, като дори се заговори, че искат парични суми, за да дават интервюта. Списание обяви, че тризначките са обявили тарифа, за да разкажат пред него скандални неща за това как хора ги заплашват. Тогава те пак намесиха името на продуцента Тупарев, като казаха, че той е основният им враг. Те се заканиха, че той ще "яде калая".

Не мина дълго време и се разбра, че Нико Тупарев е завел дело за клевета срещу тризначките. Твърди се, че неговият адвокат дори е задействал процедура за образуване на дело за клевета. Засега и продуцентът, както и тризначките запазват твърдо мълчание какво точно се случва и кога ще се разрази съдебната битка. Самите тризначки отново са сменили телефонния си номер, а на един от многото вдига момиче, което твърди, че тризначките ги няма.

Доста хора заподозряха рекламен трик в битката между Тупарев и тризначките. По традиция устатите девойки винаги са говорили каквото им скимне и нямат особена хигиена в изказа си. Точно преди старта на поредния сезон на "Биг брадър" се разрази и този скандал, като никой от страните не иска да разкаже дали има дело, или то е само мираж.

Вяра, Надежда и Любов не се включиха в рекламния клип за новия сезон на риалитито, в който участваха някои от най-нашумелите и скандални участници като хубавата Елена, бившия й съпруг Миро, Стойка Пипирудата, фолкпевецът Коцето и Никол Станкулова.