Нов секс скандал е на път за взриви чалга средите. Фолк певицата Теди Александрова лъсна по заголена цица в ретро кадър, пише HotZona.

Скандалният фотос е увековечил едната половина от бюста на изпълнителката преди около шест-седем години, когато 24-годишната певица е била все още непълнолетна. Снимката е правена или в банята, или в спалнята след душ.

Александрова не е единствената, която може да се похвали с подобно селфи в мрежата. В архив такива снимки притежават половината чалга диви, както и всички запалени по селфи манията.



Любопитна подробност е, че Александрова редовно зарежда профила си в социалните мрежи с предизвикателни снимки. Минижупите и небрежния ''разкрач'' ала "виж ми всичко" са нейна запазена марка. Блондинката се надява по този начин да придобие популярност, пише "Уикенд".

Всъщност от млада Теди имала ясно изразени наклонности към ексхибиционизъм, а социалната мрежа е идеалното място да показва на воля голото си тяло пред хората.

Чалга дивата влезе в „Пайнер“ преди 5 години, когато продуцента сам я откри по време на лятно турне на „Планета“. Оттогава не спира да се шушука, че за това време се е превърнала в „любимката на шефа“.

Изпълнителката открай време е известна предимно с провокациите и интимните си връзки, а не толкова с песните си. Преди две години тя нашумя покрай трагичния инцидент, който уби годеника й, само няколко месеца преди планираната сватба помежду им.

Вижте част от провокативните й снимки във Фейсбук: