''Участието ми в концерта “25 години Пайнер” бе голям трамплин за мен.'' Това сподели Айшенур в интервю за предаването “Бащино огнище”.

Певицата разкри още с какви емоции се е качила на сцената на Летния театър в Стара Загора и въобще какво е било усещането за млад изпълнител като нея да бъде част от подобен мащабен спектакъл.

“Имах честта и привилегията да участвам в този концерт”, споделя Айшенур. Публиката ме посрещна с много аплодисменти, с много усмивки. Това ме направи истински щастлива, защото за първи път излизам на такава голяма сцена. Запознах се с много колеги, говорихме си много и заедно се снимахме, разказва още певицата.



На сцената на Летния театър в Стара Загора, Айшенур се представи със своята авторска песен “Невестино хора”, която засне тази година за фолклорната програма “Пролет в Приказките”, пише planeta.tv.

В “Бащино огнище” Айшенур представи и новата си телевизионна версия на мелодията “Кумова песен” по музика на проф. Илия Илиев.

“С професор Илия Илиев се запознахме наскоро. Той ме потърси и ме покани да работим заедно. Сподели, че иска да възстановим някои песни от Северняшката фолклорна област, от където е самият той. Неговия роден град е Горна Оряховица, а “Кумова песен” носи точно Северняшко звучене, с много хубава мелодия и хубав текст. Надявам се на слушателите да се хареса!”, споделя Айшенур.