Йоанна Драгнева наскоро представи новото ти парче "Наистина любов", което бързо набра популярност и вече е сред предпочитаните летни снигли.

"По тази песен работихме няколко месеца, променяхме текста и аранжимента, докато накрая се върнахме на първоначалния вариант. Инспирирахме се от любимия и популярен филм "Наистина любов". Видеото също е много свежо, направено с чувство за хумор. Старахме се да бъде весело и неангажиращо, типично за лятно парче. И тъй като е с американско поп звучене, направихме и клипа в стил 60-те години, много забавен и закачлив" - разказва певицата пред "24 часа".

За най-интересните моменти по време на снимките на видеото тя споделя: "Въпреки че снимахме на морето и има много хубави слънчеви кадри, никой не знае, че работихме в най-студените юнски дни. Температурата едва стигна 15 градуса, а водата в басейна, в който блъскам хубавото момче, не искам да казвам колко беше. Той имаше само един чифт сухи дрехи и трябваше да заснемем сцената от първия път, нямахме право на втори опит. Но за щастие нещата се случиха както трябва".



Йоанна Драгнева е на мнение, че в последно време интересът към поп музиката се завръща, а за чалгата, която преди години успя да се наложи над останалите жанрове казва:

"Това налагане беше тенденциозно и умишлено, не защото хората го харесват, а защото много се вложи в този жанр. Доста хора работиха за неговото развитие. Той много се трансформира, не е това, което беше в началото. Сега по-скоро прилича на популярна музика, отколкото на дивата чалга от 90-те години на миналия век. В попфолка също има добри изпълнители, които се развиват. Но най-хубавото е, че последните години има сериозно завръщане към поп сцената на много музиканти, които правят смислени неща".