Наталия Кобилкина осиновява дете, научи вестник „Всеки ден" от близки на известната сексоложка.

Напук на скандалния си медиен образ в обществото, рускинята споделила в тесен приятелски кръг, че се чувства готова да бъде майка. Поради проблеми със зачеването тя възнамерявала да даде любовта си на изоставено дете.

Открай време 31-годишната Наталия искала да дари живот, но опитите за зачеване винаги били неуспешни. Въпреки сексуалната си разюзданост и безброй мимолетни връзки за една нощ Кобилкина има 12-годишна сериозна връзка с нашенеца Делчо Добрев. Именно дългите им и сериозни отношения ги накарали да мислят за потомство, заради което двойката започнала да прави опити.



Преди 4 години Наталия успяла да забременее, но радостта й не продължила дълго, тъй като още в първи месец изгубила плода. Липсата на собствено потомство не отказало Наталия и Делчо да станат родители и двамата започнали да проучват как стои въпросът с осиновяването у нас.

След няколко консултации със социални експерти Кобилкина стартирала процедурата. Тя е подала документи, за да стане приемен родител. Наталия и приятелят й вече посетили домове за изоставени деца в София, Монтана и Велико Търново. На този етап двойката се е спряла на 2-годишно момиченце, което живот и здраве до края на годината трябва да прекрачи прага на дома им.

„Наталия си изгради публичен образ на лека жена, но той не е реален. Прави го единствено за да си продава услугите и книгите. Голямата й болка е, че не може да зачене, но въпреки това не се спира пред нищо, за да даде любовта си на чуждо дете. Винаги е мечтала за момче и момиче, така че като нищо може да осинови и две деца. Дано само имиджът й да не възпре социалните да й позволят да бъде осиновител", разказва една от най-близките приятелки на сексоложката.