В новия брой на “Автограф” гостува Яница, която в последите си няколко видеоклипа отбеляза сериозна промяна и във визията си, и в поведението си пред камера.

“Тази промяна ми се отразява много добре. Явно съм имала нужда от нея и от такъв тип провокация. Това се вижда и се усеща и хората го оценяват. Доста години съм на музикалната сцена и е хубаво да показвам различни свои страни. Смятам, че при мен се получи много добър ефекта от промяната ми. Както хората казват: “Това е една нова Яница.” Почитателите ми забелязаха една по-друга страна в мен, която никога не съм показвала в моите проекти, въпреки че винаги съм държала на хубавите песни, качествените видеоклипове и да съм различна като визия. Вероятно съм имала нужда от нещо по-пикантно и по-смело”, разкрива певицата.

Яница казва, че се харесва в ролята си на “лошата”, провокативната, агресивната жена, каквато я виждаме в последните й видеоклипове и се чувства много добре в кожата си, пише planeta.tv.



“Аз добре се възприемам, някои хора ме подкрепят, други не. Но, когато се чувствам добре в кожата си, добре ми се получават и нещата.”

Певицата споделя, че в момента е щастлива, влюбена в живота и в мъжа до нея, обича и се чувства обичана и от почитателите, и от половинката й. Тя признава, че дълго време е била сама, но сега вече е намерила човек до себе си.

“Въпреки че не е от музикалния бизнес, той много ме подкрепя в професията ми, дава ми съвети, дори когато загубя кураж и смелост, ме изправя на крака. Не може човек да е сам цял живот, така че хубаво е да си имаш някой, с когото да се чувстваш спокоен, сигурен, обичан, щастлив, защото това също те прави успешен,” разкрива още Яница в “Автограф”.