В разгара на летния сезон, един от най-обичаните попфолк изпълнители от близкото минало - Коста Марков се завръща на музикалната сцена за няколко селектирани клубни изяви.

Почитателите добре помнят, че Коста Марков е един от най-емблематичните фолк изпълнители в края на 90-те години, оставил трайна следа със своето творчество. От дълго време певецът живее със своята съпруга и дъщеря във Флорида, където се занимава със собствен бизнес. По традиция, всяка година той се завръща в България, където прекарва летния сезон. Обикновено това е време на срещи и емоции с много от неговите колежки от попфолка, с които е в близки приятелски отношения. Съдбоносна за него се оказва срещата му с Деси Слава преди няколко седмици, когато съвсем на шега е подхвърлена идеята певецът да се завърне на музикалната сцена.



Коста не крие, че е развълнуван и очаква с нетърпение завръщането си пред българска публика след последната си музикална изява у нас преди повече от 10 години. Няколко незабравими ретро партита очакват всички меломани в София, Пловдив, Стара Загора и други точки от страната, където всички заедно ще си припомним песни като "Имам само едно сърце", "Милиони нощи", "Искам да остана буден", "Диаманти и рубини" и още от най-запомнящите се песни на изпълнителя. А дали Коста Марков е решил да представи и нови музикални проекти за в бъдеще, предстои да разберем.