Фолк дивата Мария и съпругът й Християн Гущеров отмарят на родното Черноморие.

Младото семейство си е избрало да почива на Слънчев бряг, където Отварачката се пече по изрязан бански, а мъжът й не смее да покаже огромното си тяло. Клетият дебеланко стои на жаркото слънце с тениска, пише „Всеки ден".

Въпреки че го e срам да се съблече, Християн не спирал да нагъва пици, сандвичи и сладоледи под чадъра. „Този човек не спира да яде. Докато Мария се подвизава в морето с щерка си Марая, той постоянно дъвче нещо. Завиден апетит има. Горкият, ще вземе да колабира в тази жега, както се е навлякъл", коментираха със съжаление очевидци.



Още в началото на връзката им през лятото на 2011 г. крехката певица направи опити да втали любимия си, но безуспешно. Християн не може да падне под 150 кила и поради тази причина се срамува да се съблече и да се пече по бански на плажната ивица. Свидетели споделиха, че синът на бившия „червен" депутат Добромир Гущеров дори не смеел да легне на крехкия пластмасов шезлонг, за да не го счупи с тежестта си.



Близки до семейството издават, че в последно време силиконовата изпълнителка е решила да не измъчва младия Гущеров да свали няколко размера от номерацията на дрехите си, защото ако отслабне, може да започнат да го заглеждат други жени.



Освен Мара и Хриси, на Слънчака са и цялата рода на старозагорското миньонче. Влюбеният милионерски син не смее да откаже нищо на дребната си жена и издържа цялата й рода. Освен семейство Гущерови, с тях са дъщерята на Мария от първия й брак, майката на фолкаджийката Йорданка, сестра й Ирена с гаджето си и няколко кучета за разкош.



„Цяла тумба са, като цигански катун! Пътуват с минимум 2 коли, а май трябва да си наемат автобус, за да могат да се придвижат", коментират през смях приближени до фамилията.

Междудругото, височината на фолк певицата и килограмите на съпруга й Християн са идентични. Миньончето може да се ,,похвали" с едва 150 сантиметра ръст, а точно толкова тежи и мъжът й.