Пустинната джаз принцеса Инди Зара работи върху амбициозно световно турне с над 400 дати на пет различни континента, с което музиката й ще обиколи света.

На концерта си у нас на 16 октомври в Sofia Live Club Зара ще запознае родните фенове с втория си студиен албум „Homeland“, който излезе тази пролет и бе посрещнат с възторжени коментари от световните критиците.

„Homeland“ включва 11 парчета, сред които брилянтното “Any Story”, което разказва историята на нейните предци. Парчето „Un Jour" (One Day) е първата песен на френски език, в която любовта е със сладко-кисел вкус, а времето преминава сред мостовете на Париж.

„Музика е като пъзел. Частите на пъзела са корените ми на берберски език, както и музиката на Бразилия, Кабо Верде, Индия и Иран. Всичко се смесва в едно, точно както Мароко обединява света, защото е по средата между Северна, Южна Америка и Европа." – споделя самата Инди Зара. Именно и затова и албумът "Homeland" е пътешествие в ритми и звуци.

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. За предстоящия омагьосващ live у нас

е подготвила много красиви изпълнения и незабравими усещания за своите почитатели.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.





певицата