Броени дни след като отпразнува рождения си ден на 5 юли, Есил Дюран разказва как обича да отбелязва този празник.

Певицата споделя, че като дете никога не е имала възможност да го отпразнува с шумно парти, защото по това време съучениците й са във ваканция, всички са били на море и е нямало деца, които да покани в къщи.

"С времето разбрах, че всъщност датата 5 юли не е най-подходящия момент да вдигам бурни тържества. Рождените ми дни напоследък съм им хванала цаката. Тръгвам с моите две момчета - Харис и Бобо, избирам най-хубавия хотел с обстановка, която на мен ми харесва като интериор, която да ме накара да се чувствам комфортно и ги оставям да правят каквото искат. А аз просто се разхождам, мисля си, разсъждавам си, приемам поздравления по телефона. Така минава рождения ми ден", признава певицата в предаването "Автограф".



"Именно тогава винаги съм се влюбвала, тогава идва моето настроение, тогава виждам в хората онова, което е най-хубавото. Зимно време не ме търсете", довери още певицата.



Есил Дюран споделя, че продължава да бъде увлечена от модния бизнес, дори става алчна в това си занимание, защото иска да създава все повече тоалети в различни варианти и като цветове, и като модели.



"Напоследък ми се случи нещо странно и не знам дали това е някакъв вид успех или нещо, с което трябва да занимая някакви органи. Насочиха ни към турски сайт, който се оказа, че прави реплики на моите облекла. Не знам дали да се чувствам поласкана или да се ядосвам, но за мен си е комплимент, защото ако не е нещо добро те няма да правят реплики. Така че радвам се, щастлива съм, нещата вървят много добре," каза Есил.