Певицата Деси Слава най-после призна за раздялата си с ММА боеца Светлозар Савов.

Фолк звездата потвърди, че слуховете за разрива в отношенията им са верни.

„Имаше доста спекулации през цялото време. Почти 4 години бяхме заедно, вече не сме. Понеже съм обществена личност и знам, че хората се интересуват, затова мога да кажа, че сега вече не сме заедно. Причината не е нито друг мъж, нито друга жена..." - каза певицата по Би Ти Ви, пише ''Всеки ден''.



Тя не скри, че обстоятелствата са наложили тази раздяла.

„Това бе една много силна и истинска любов, която преживях, казвам го с малко тъга. Изживявам го все още, няма как да не боли. Не можахме да си подредим живота - той си има неговата кариера, аз моята" - споделя изпълнителката и допълни, че много иска да останат приятели, но за момента е много трудно:

“Много искам да си останем приятели със Зарко, но за момента е много трудно да се чуваме и да поддържаме контакт, но ако поотмине малко време, вярвам че трябва да останем добри приятели”.



Деси Слава разказа интересни подробности от снимките на “В твоите очи“. Заедно с Галена са сменяли едни и същи дрехи и са осъзнали, че много се допълват: “Много си помагахме и станахме още по-близки“.

Мъжът от клипа е известният ни каскадьор Калин Керин. Той е участвал в много холивудски продукции и е дублирал едни от най-големите световни екшън звезди.

Припомняме, че според слуховете, причината Зарко да бие шута на фолк певицата са непрестанните й изневери. По време на връзката си с него тя е успяла да преспи и с колегата си Фики Стораро.