"Може да съм бивша машинописка, но не съм бивш човек".

Така певицата Тони Димитрова отговори на нападките на колежките си - Петя Буюклиева и Кичка Бодурова. Двете поведоха открита война срещу нея и дори я заклеймиха, че била "мафиотка".

"Какви ли не камъни съм виждала по мой адрес. Че съм била любовница на Стефан Диомов. Даже веднъж не се стърпях и му викам на шега: "Дайте ми, бе, господин Диомов. Поне да знам защо говорят хората", каза със смях певицата пред Мон Дьо.

Тя не скри, че работата й е взела много неща от личния й живот: "Не бях вкъщи, когато дъщеря ми е казала за пръв път "Мама". Не съм била достатъчно с родителите си".



Тони за пръв път представи мъжа до себе си - Иван.

"Винаги трябва да има първи път. Трябва да се знае за нас. Но първоначално си мислех - леле, какви приказки ще тръгнат - тая хванала едно младо пишлеме, как не я е срам! Но когато това се стовари върху мен, не знаех какво да правя. А когато татко беше в болница, той застана до мен и ми каза: "Заедно ще сес правим". Това "заедно" ме закова", сподели певицата.



Тя не скри - всички досегашни връзки са й носили повече или по-малко разочарование. "Сега обаче съм готова дори и за брак. Влюбена съм и съм щастлива", призна певицата.