Фолк певецът Галин не крие, че често мисли за семейство и много иска да има деца.

"Да, мислил съм. Даже все по-често се замислям за тези неща. Вярвам, че когато се появи точният човек, нещата ще се наредят от само себе си", споделя звездата на "Пайнер" пред "Блясък".

Поне засега обаче това няма как да се случи, тъй като в момента той е сам. По думите на Галин причината да не е обвързан е фактът, че е "отдал цялото си време и енергия в работата."

Любопитното е, че, макар да е сред най-любимите звезди във фолка, Галин споделя, че не е мисли, че някога ще се изявява точно в този жанр.

"Честно да ти кажа не съм си мислел, че някога ще се занимавам точно с фолк. Минавало ми е през акъла, но като малък съм слушал съвсем различен стил музика. По мое време се слушаха много по-музикантски неща. Като че ли исках с поп да се занимавам. В началото пеех вокал на някои певици. Така трябваше да се включа в едно парче на Гаргана. Тя пък реши да е дует и случайно тръгнах по този път. Първите две години ми бяха много трудни. Хората си мислят, че съм се появил на сцената скоро, но всъщност не е така. Имам договор от 4 години с „Пайнер“. При мен станаха бавно и много трудно нещата. За първия ми клип например помня, че бях взел обувки от един приятел, дънки от друг, риза от трети и така...", допълва Галин.