“Кажи ми “Да” е озаглавен новият музикален проект на Крисия D, с който тя ще атакува класациите това лято. Видеоклипът вече може да гледате в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official и в ефира на “Планета HD”.

Песента е създадена за младата звезда специално от един от най-актуалните изпълнители на музикална компания “Пайнер” – Галин. Той е композитор на сингъла, а аранжиментът е дело, както на Галин, така и на Борис Павлов, пише planeta.tv.



“За мен Крисия D e една млада и талантлива певица, в която виждам сериозен потенциал да се превърне в любимка на младите. Аз съм на мнение, че утвърдените имена трябва да подкрепят новите таланти и затова с удоволствие взех участие в този проект”, сподели Галин.

Крисия D също не скри своята благодарност към Галин за гласуваното доверие и към целия екип, работил по “Кажи ми “Да”. Автор на текста е Станислава Василева, режисьори на ефектното и оригинално видео са Станислава Василева и Пламен Митев, а оператор е Радослав Георгиев.

Това е втори поп-фолк проект за Крисия D, чийто дебют в този жанр бе с баладата “Нищо не печелиш”.