Новият сериал на Би Ти Ви "Връзки" тръгна със скандал.

Феновете веднага скочиха заради циничния език, който се използва в диалога между актьорите.

Подобен казус вече имаше и със сериала на БНТ "Под прикритие". Тогава се наложи дори СЕМ да цензурира част от сцените. И този път гневни зрители вече подготвят писма до съюза.

"Във филма чух много вулгарни думи - и тези думи ли трябва да присъстват в речника на подрастващото поколение според вас?", възмущават се гневни зрители.

Феновете, които чакаха сериала с нетърпение, се разгневиха и на сцена, в която подрастващата дъщеря на главните действащи лица преспа с възрастен продуцент, за да стане известна.

"Стана ми гнусно, с извинение, когато тийнейджърката започна да се мляска с възрастния, който е в ролята на продуцент", бунтуват се зрителите. Именно ролята на развратната дъщеря тийнейджърка ще е водеща в сюжета. В нея влиза младата актриса Лорина Камбурова.

Лорина, която все още е непозната за широката публика, има и други опити в миналото да пробие на сцената. Тя се явява на кастинг за шоуто "Мюзик айдъл 3", но тогава журито в лицето на Фънки и Мара Отварачката отрязват амбициите й. Амбициозната Лорина все пак успява да грабне окото на продуцента на лентата Виктор Божинов.

Според екипа на сериала действието тепърва ще претърпява обрати и предстоят интересни епизоди.