До броени дни една от младите звезди на музикална компания “Пайнер” - Крисия Димитрова ще представи своя нов музикален проект.

Засега певицата не издава композитора, на който се е доверила за него, но текстът е на Станислава Василева. Другата новина е, че тази песен ще е първата, която певицата ще представи с новия си творчески псевдоним – Крисия D. Много модерен и интригуващ ще бъде и видеоклипа, за който Крисия се довери на режисьорите Станислава Василева и Пламен Митев, а оператор е Радослав Георгиев. Клипът е сюжетен, а в него ще има и специална изненада. Песента е бърза, ритмична и носи силен хитов потенциал. Певицата вече има и нова официална Facebook страница, към която могат да се присъединят всички, които я харесват като изпълнител, пише Planeta.tv.

В нея първо ще бъдат публикувани най-интересните новини около Крисия D, както и кадри от нейните музикални участия и проекти.
Дебютната поп фолк песен на Крисия D - “Нищо не печелиш” успя да впечатли почитателите и да утвърди изпълнителката като едно от младите, но обещаващи имена в поп-фолка.