Гост в новия брой на “Фолкмаратон” е младата певица Ани Хоанг, която разказва каква бе пролетта на 2015-та за нея и какви са предстоящите проекти, които подготвя за летния сезон.

Ани разказва историята около създаването на актуалния си клип “Имам новина”. Идеята за текста е на самата певица, доизградена и облечена в текст от Мариета Ангелова. Видеото е изцяло плод на фантазията на Людмил Иларионов - Люси, който е показал стихията, която самият той вижда в душата на Ани Хоанг.

Прекаленото разголване и демонстриране на сексапил във видеоклиповете си, младата певица обяснява с песента, с идеята, с настроението, с удоволствието от изпълнението й, а от друга страна и с увлечението на режисьора към самата нея, пише planeta.tv.

Хайде да избягаме заедно, подканял младата певица приятелят на Оцко Николай, който записвал бекинг вокалите за новата й песен. За щастие това били само думите на текста, който младежът трябвало да изпее в студиото на македонския композитор.

Ани подготвя два нови хитови проекта за летния сезон. Първият от тях “Ден и нощ” вече е записан и се работи върху видеореализацията му. Втората песен ще се появи месец по-късно, в разгара на сезона. Певицата признава, че “Благодаря ти” е любимата й песен от създадените напоследък. Тя е много доволна и от видеото, въпреки че песента няма шанс да се завърти в дискотеките, но е високо оценена от почитателите й и е прекрасен начин да кажеш на някого своето послание.

Фотограф: Йордан Петков