Този уикенд Юнона се заръща в родния си Казанлък, за да бъде специален музикален гост в тържествата по повод “Празника на розата”.

Певицата не пропусна да сподели емоциите от тази покана и с феновете си, като написа:

“Една роза ще се завърне в родния си град, за да разцъфти на празника му и да се попилее по сцената заедно с вас. Подготвила съм специален подарък за всички...”, разкри Юнона, която ще изнесе свой рецитал на 6 юни на пл. “Севтополис” от 20:30 часа.

Освен публиката в България, певицата има възможност да радва с песните си и българската общност по света. През изминалия уикенд Юнона гостува в Брюксел, където подари много настроение и прекрасни емоции на всички. Певицата неведнъж е споделяла, че гостуванията й зад граница са едни от най-запомнящите се, както за нея, така и за почитателите й, а една случайна, но много приятна среща още повече зарадва Юнона.

На път за България, на летището, тя срещна своите колежки Ани Хоанг и Кристиана, които също през изминалия уикенд бяха гости на българите в Белгия, но в Гент. Звездите на телевизия “Планета” не пропуснаха да запечатат тази среща и в интригуващ кадър, който споделиха и с феновете си в социалната мрежа.