По случай предстоящия 100-годишен юбилей от създаването си, испанската компания за дизайн и обзавеждане за баня Roca подарява уикенд за двама в Барселона на своите български почитатели.

Достатъчно е да влезеш в сайта на компанията и да дадеш верен отговор на няколко лесни въпроса, за да участваш в тегленето за голямата награда, уикенд за двама в Барселона, която включва: пътуване със самолет за двама до Барселона, две нощувки със закуска в хотел 4* в центъра на града, трансфер летище-хотел-летище, медицинска застраховка.

Интернационалната компания Roca, която днес е световен лидер в производството на изделия за банята от санитарен порцелан, започва своята история именно от Каталунската столица. В Барселона и до днес се помещава седалището на компанията, там е открита и първата Галерия Roca (Roca Barcelona Gallery), последвана от галериите в Лондон, Мадрид, Лисабон, Шанхай.  Компанията работи с едни от най-именитите архитекти и дизайнери,  затова не е учудващо, че днес навсякъде по света името на Roca e символ на дизайн, иновации, технологии и комфорт в банята.

Ето защо, освен уикендът в Барселона, определено заслужават внимание и останалите подаръци в : 5 комплекта смесители от колекцията Monodin (за умивалник и за вана-душ). Тези смесители се отличават с изчистен, съвременен дизайн, специално покритие EverShine, което спомага за лесното почистване и запазване блясъка на повърхностите за дълго време, а също и с Click механизъм, който позволява да намалите потреблението на вода в дома с до 50%.

Можете да получите допълнителна информация и да се регистрирате за участие в играта ето тук: