Тази седмица “Автограф” среща зрителите с Роксана. Певицата коментира отношенията между колегите й в попфолка и разделението между изпълнителите. Мъчно й е, че между тях липсва приятелство и подкрепа.

“Лично аз за себе си смятам, че е възможно да се сплотим и да сме приятели, защото самата аз съм такъв човек. На мен ми се иска да цари мир и любов навсякъде. Обаче от друга страна като се замисли човек, няма как без конкуренция. Това е нещото, което те стимулира да работиш. Конкуренцията обаче трябва само да те стимулира, не да си бъдете врагове. Аз съм убедена, че Роналдо и Меси си пият кафето заедно и си говорят за хубави неща. Надявам се и ние да станем по-големи европейци и да имаме друг поглед върху нещата”.

Роксана разкрива, че с две от нейните колежки е особено близка. Но й се иска всички да станат по-сплотени и да спре това разделяне на малки и големи, защото когато са на сцената всички са малки, пише planeta.tv.

“Трябва да бъдем човечни, да се подкрепяме, да бъдем по-позитивни, да спрем да мислим кой е по-голям и кой по-малък, защото е смешно. Всички сме хора, нека за всички да има работа, всички си имат своите почитатели. Да има борба за слава не е нормално. Имаме една прекрасна империя зад гърба си – “Пайнер”, едно семейство, в което много хора искат да влязат, много певци мечтаят да имат късмета и шанса да правят песни, да се реализират именно тук и да имат своите фенове”.



На въпроса дали е разочарована, че не получи награда на тазгодишната церемония по връчването на наградите на “Планета” певицата отговаря така:

“И да, и не. Смело мога да кажа, че наградата “Посланик на българската музика зад граница” принадлежеше единствено и само на мен. Но аз разсъждавам така: след като не са гласували хората за мен, не съм си я получила. Да речем, че тази година не ми е било писано да взема каквато и да било награда. Догодина ще си взема, това, което принадлежи на мен, обещавам”.

В “Автограф” Роксана споделя, че много се е зарадвала, когато е чула, че нейната колежка Джена печели приза в тази категория.

“Аз седях точно до Джена, когато получи наградата. Страшно много я обичам. Тя е един изключително добър човек. Винаги ме е съветвала само на най-доброто. Тя е една от малкото, дори мога да кажа единствената колежка, от която съм получавала съвети. Между мен и Джена има едно прекрасно приятелство. Щастлива съм, че наградата отиде у нея, защото тя е изпълнител, който заслужава страшно много. Дори тя можеше и трябваше да вземе повече на наградите”.

Роксана казва, че като цяло е доволна от награждаването – една прекрасна Певица на годината, един страхотен Певец на годината.

“Пожелавам успех и на двамата, винаги да са толкова добри и земни хора. Ако всички са като тях вярвам, че нещата ще тръгнат към по-хубаво”.