Галена и Деси Слава зарадваха многобройните си фенове като споделиха кадър от предстоящия си дует в официалните си профили в Instagram.

“Black & White movie…Soon”, написаха звездите, а това, което ние можем да допълним е, че заглавието на съвместната им песен е “В твоите очи”. Музикалният проект е дело на композитора Даниел Ганев и поетесата Мариета Ангелова, които са се постарали да създадат нещо стойностно и достойно за звезди от ранга на Галена и Деси Слава, пише planeta.tv.

Това, което издават от екипа на изпълнителките е, че видеоклипът е реализиран на няколко екзотични локации в чужбина. Със сигурност лентата ще предложи интересни творчески идеи и стил, а още малко остава всички изненади да бъдат представени официално в телевизионен ефир.

Първата лайв премиера на дуета “В твоите очи” ще се състои на 21 май, а датата не е избрана случайно, защото точно тогава Галена празнува своя рожден ден. Домакин на това дългоочаквано от феновете събитие ще бъде семейния комплекс на Галена и Галин - “Калоянова крепост” край Арбанаси. Скоро след това, “В твоите очи” ще получи и първата си изява на голяма концерта сцена, а това ще стане на 4 юни в Античния театър в Пловдив, където музикална компания “Пайнер” празнува своя 25 годишен юбилей с два големи концерта, пише planeta.tv.