Три международни екипа – сръбски, румънски и български, ще участват в строежа на грандиозната сцена за мега концерта на СЕСА в Несебър на 21 август.

Примата на балканската музика сама е изявила желание мащабната конструкция да бъде със същите размери като тези на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души.

Това е поредното доказателство, че СЕСА подготвя най-големия си проект в България до момента, по подобие на най-мащабните й участия в Сърбия.

Сцената ще впечатлява не само с размера си, но и с изградените около нея четири кули, които ще осигуряват перфектен звук по време на шоуто. За уникалната атмосфера са предвидени и огромни монитори, които ще следят всяка стъпка на звездата. За да се изпълнят високите изисквания на кралицата на балканската музика, за реализирането на мащабния проект е сформиран голям екип от професионалисти, които ще се погрижат и за най-малките детайли от изпълнението на трудната задача.

„Феновете ми в България заслужават само най-доброто, което мога да им предложа. Развълнувана от атмосферата на последния ми концерт в София, си обещах, че следващото ми шоу ще е още по-впечатляващо и разтърсващо. А аз винаги спазвам обещанията си!“ – заяви примата.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.