Теодора, която стана майка на 26 април, не крие огромното си вълнение от най-щастливото събитие в живота си – раждането на нейната дъщеря Мария.

Звездата на Diapason Records отправя своите огромни благодарности към лекарите у нас и отвъд Океана, които са с погрижили цялата й бременност и раждането да преминат безпроблемно.

Изпълнителката в момента е изцяло ангажирана с грижи за бебето, но не пропуска да изрази признателността си към лекарите.

„Искам да отправя специални благодарности към д-р Гинка Ганева и д-р Петя Чавеева от АГ болница „Д-р Щерев", които положиха много грижи за мен по време на бременността ми, докато бях в България, както и на лекарите В САЩ от Mercy Hospital of Folsom California - Dr. Timothy Phelan, Dr. Ruth Haskins и сестра Laurie Panos, които пък се грижиха за мен през последните месеци от бременността ми и за самото раждане. Благодаря им от сърце!“, каза Теодора.

„Това, че станах майка е най-щастливият момент в живота ми и Мария е най-прекрасното, което ми се е случвало. Благодарна съм на лекарските екипи, които допринесоха всичко да премине както трябва.“, допълни още тя, пише signal.bg.