Виктория Петрова изживява модерна версия на приказката за Пепеляшка, която след куп перипетии среща своя принц и заживява щастливо в неговия замък като истинска принцеса, установи фотограф на „Ретро”.

За тв звездата този мъж е спортният министър Красен Кралев, с когото наскоро обявиха, че са двойка и делят един покрив от няколко месеца.

Двамата признаха, че са влюбени и връзката им, стартирала миналата есен, е повече от сериозна. Доказателство за това е не само съжителството им, но и фактът, че са обявили чувствата си както пред роднините си, така и в публичното пространство.



Виктория Петрова не скри, че се чувства специална с Красен Кралев и той знае как да я прави щастлива. И трудно би било да е иначе, защото той я глези като кралска особа. Двамата живеят в огромен палат под Витоша в най-луксозната част на баровския квартал „Драгалевци”.



Къщата с размерите на семеен хотел и вид на приказен сарай е обградена от висока ограда, охранителни камери, както и специална кабинка с денонощно бдящ за сигуроността на ВИП обитателите гард. Че той си върши стриктно работата се убеди и „Ретро”, тъй като мъжът започва да се оглежда нервно, още щом на улицата спре непозната кола.



Околните къщи са до една с подобни екстри и така в комплекса става невъзможно да прехвръкне и пиле, което да развали комфорта и сигурността на важните му обитатели.



Любовното гнездо на Красен Кралев и Виктория Петрова е на стратегическо място, на ъгъла между две улици и има отлична видимост от многобройните тераси и помещения с френски прозорци, както и от просторния двор, във всички посоки на „Драгалевци”.

От едната страна двамата могат да се любуват на зеленината и спокойствието на Витоша, а от другата на невероятната панорама към столицата. В същото време имат необходимото усамотение, къй като високата ограда и огледални стъкла на прозорците на третия и четвъртия етаж ги пазят от любопитни погледи.



Личното им пространство е напълно неприкосновено и благодарение на факта, че разполагат с два гаража, през които се прибират директно в огромната си къща и не се налага да слизат от колата насред улицата.

А когато Виктория се прибира късно вечер след новинарската емисия на Би Ти Ви, предпочита да не се занимава с паркиране в тесния гараж.