Саранди представи новия си сингъл "Нè се хвалим".

Парчето е дует с Борислава, която беше една от звездите на телевизия "Веселина" в близкото минало. Интересното заглавие е сленг от жаргонната реч и неслучайно е изпято с оригиналното си масово произношение.

"Това е пролетният ни подарък с моята колежка и приятелка Борислава за всички Вас! Едно неангажиращо и купонджийско парче, на което е забранено да се спи! Благодаря на екипа, с който работих - аранжиментът е дело на Симеон Сомлев, а закачливия текст написа отново Йордан Гергов. Страхотното соло пък изсвири Борил. Надявам се да се забавлявате на макс както нас. Приятно слушане и танцуване!" - написа изпълнителят във facebook, пише signal.bg.

"Нè се хвалим" е вторият сингъл на Саранди от началото на 2015-а след "Код "криминално". Певецът казва, че е направен специално за заведенията, затова няма да му заснема видеоклип. Междувременно обаче провокативният артист вече работи по събирането на парчета за втория си самостоятелен албум.

"Както и в първия ми албум "Прости, сърце" ще се постарая да има поне 2 настръхващи балади, но този път ще имам и по-силно провокативни песни. В момента вълната е такава и това ни продава" - каза Саранди. Изненадите за почитателите му обаче не спират - гласовитият певец работи здраво и по визията си, като от 2 месеца посещава редовно фитнеса и вече има първите си победи.