Ави Бенеди засне дългоочаквания видеоклип към втория си самостоятелен проект за България - “За теб, любов”. Режисьорът на видеото Лиор Бабадост обещава вълнуващ и много романтичен мини-филм за любовта.

Снимките за някои от екипа продължиха близо 24 часа и бяха изпълнени с много емоции. В мащабната продукция се включиха над 30 статисти и всички те се справиха с лекота с актьорските си задачи, пише signal.bg.

В клипа към “За теб, любов” участваха професионални музиканти, които импровизирано сформираха малък бенд, студенти от Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, както и балетна формация “Face” с хореограф Марлена Татеосян.

И както в много случаи, тази любовна история също не мина без фатална красавица с красиви сини очи. След дълъг кастинг, режисьорът се спря на професионалния модел и балерина Лилия Милева.

Тя се подготвя повече от месец за своята роля и резултатът по време на снимките бе наистина впечатляващ. В главната мъжка роля се превъплъти самият изпълнител, който истински се забавляваше през цялото време.

Премиерата на новия клип на Ави Бенеди е планирана за началото на месец май, съобщават от Планета ТВ.