След по-малко от два месеца, на 5 юни, в парка на летище София ще се проведе първото издание на AIRBORN.

За летящ старт на новороденото събитие пристига емблематичното дуо DEEP DISH. Към тях ще се присъедини още едно магнетичното дуо, а именно двете нежни половинки на BLOND:ISH. За всички нетърпеливи да се сдобият с билет за AIRBORN, промо пропуски на цена от 30 лв. влизат в продажба от днес, 9 април.

С гости като тези, началото на лятото звучи многообещаващо. За пръв път след разпадането на DEEP DISH през 2007-а, ще видим DUBFIRE и SHARAM в пълната им сила и вдъхновение само година след официалното и дългоочаквано събиране на дуото. Носителите на Грами за ремикса на DIDO “Thank you” бележат историята на електронната музика със завладяващите си стил и енергия.

Още с първия си албум „Junk Science”, награден за албум на годината, те бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици. Следва поредица от успешни музикални проекти, награди и номинации, с които DEEP DISH държат летвата високо вдигната през следващите години. След дълго творческо прекъсване, дуото се завръща с дебют на ULTRA MUSIC 2014 и сингъла „Quincy“. Точно толкова заредени очакваме да се появят и на сцената на AIRBORN.

И за да бъде още по-специална тази нощ, зад пулта ще се развихрят и русите изкушения BLOND:ISH. Тяхното гостуване на българска земя не веднъж е предизвиквало вълна от емоции, така че се приготвяме за двойна доза от сенсуалната музика на Anstascia и Vivie-Ann.

Промо билетите са в продажба от днес в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.