„Лепа Брена е легенда! Тя е символ на сръбската музика. За нас е чест и удоволствие да подкрепим концерта й в София." С тези думи Посолството на Сърбия в България потвърди желанието си концертът на Лепа Брена, който ще се състои на 24 октомври в София, да се проведе под патронажа им.

Най-популярната и обичана юго звезда идва в „Арена Армеец“, за да изпълни най-големите и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес.

„Много се радваме, че емблемата на сръбската музика, ще пее на българска сцена, при това в най-голямата зала в София. Така всички нейни почитатели – и от България, и от Сърбия ще имат възможност да се насладят на неповторимия талант на певицата.“ – коментират от кабинета на посланика.



Лепа Брена има и отправена покана за аудиенция лично от Негово превъзходителство г-н Владимир Чургус - посланика на Сърбия в България, който ще бъде сред специалните гости на концерта на легендата у нас.

Изпълнителката на хитовете „Ti si moj greh“ и „Luda za tobom“ пък споделя, че очаква с голямо нетърпение и вълнение срещата си с българската публика и обещава да зарадва родните фенове с едно запомнящо се и впечатляващо шоу.

Концертът на Лепа Брена ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до55 лева.