Пищната разградчанка остана без спонсор след раздялата с годеника си Джино и кризата я удари осезаемо.

Въпреки ежеседмичните си участия фолкаджийката се опитва да скатава някой лев и е станала най-голямата стипца в чалга средите. Изгубила финансовата сигурност, която намираше в лицето на бившия си възлюбен, Джена прави всичко възможно да харчи по-малко и да заделя по някой лев.

За последния си видеоклип изпълнителката е прецакала голяма част от екипа, на който довери екранизацията на парчето. За да заснеме видеото, певицата е избрала режисьор, с когото до момента не е работила и който се заклел пред колеги, че с по-некоректна чалга звезда до момента никога не се е сблъсквал.



Освен че се опита да промени стайлинга си и замени тежките дълги рокли със спортно тийнейджърско облекло, Джена се пробва да влезе и в ролята на студентка и за да е по-достоверна историята, нае стая в студентско общежитие. Запознати издават, че фолкаджийката е платила смешните 30 лв., за да вземе помещението за два часа. Младежите, които пък танцуват с изпълнителката в едната част от клипа, са върли фенове на чалгарката и не са видели и лев от участието си.

Джена бе сгодена за по-младия от нея Гино Ташев, по-известен като Джино, и до края на миналата година се разхождаше с огромен годежен пръстен от него. Българинът предложи брак на певицата в САЩ, където той живее. От няколко месеца насам обаче силиконката е свалила скъпарското бижу и се подвизава като необвързана и готова за нови подвизи.

Джена не страдала дълго за провалената си връзка с ексцентричния Джино, защото била сигурна, че ще намери нов спонсор. По всичко личи, че за момента такъв не се е появил на хоризонта.