Кристиана споделя, че държи да поднася на публиката разнообразни музикални проекти.

“Следвам модерното, динамично звучене в песните си – залагам на тази линия, но се стремя да поднасям различни песни” – казва тя в “Звездно”.

Изпълнителката е категорична, че е много важно да се променя, за да е интересно както за феновете, така и за самата нея. “Искам всеки следващ проект да се отличава от предходния” - подчертава тя, пише signal.bg.

”Мой докрай” се радва на изключителен успех и към момента гледаемостта наброява 2 милиона. Певицата е благодарна на целия екип, който е участвал в създаването на проекта. Специално участие в песента има и Фики.



“Получи се случайно тази колаборация. Бях в студиото при Оцко, работихме върху записите. Тогава Фики дойде, чу песента и сподели, че е изключително добра и е сигурен хит. Самият той предложи да стане част от проекта”, разказва изпълнителката.

В момента Кристиана работи върху предстоящите си песни. Освен с Оцко, с когото са семейство в живота, тя не изключва възможността да заложи и на други автори.

“Мислили сме в тази насока, дори Оцко ми препоръчва музиканти, на които да заложа. Не са българи, балкански автори са”, открехва още изпълнителката.