Футболната щерка Мика Стоичкова разбуни духовете във Facebook с кадър от бебешки видеозон и признанието „Умирам от любов!”.

Под умилителния фотос заваляха честитки за бременността, а по-досетливите последователи на тв водещата решиха, че включването от щъркела е първоаприлска шега. За да тушира вълнението на близки и познати, Мика побърза да уточни, че детето е на нейна близка приятелка и тя ще става леля, а не майка.

От осем месеца постоянният адрес на амбициозната брюнетка е в Маями, където трупа репортерски стаж в местен канал.



Стоичкова е готова и с документален филм за спортна легенда, продължава работа върху модната си линия, а съвсем наскоро стартира сайта mikamarstyle.com.

Темите в него варират от „Неподозираните ползи от консумацията на чесън” през „Как да си направим сами LED яйце за Великден” до блицизповеди на родни знаменитости.

Последна на лексиконните въпроси на Мика е отговорила водещата на „Търси се” Нели Хаджийска, която е в очакване на втория си син.

Най-любопитна е секцията Маями Live, която ще предоставя жива връзка между София и горещите парти точки на курорта, но все още е в процес на разработване.

Във Флорида Мика срещна и нова любов, чието лице разкри навръх Свети Валентин. Преди това на общите им снимки в социалните мрежи тя „цензурираше” самоличността на избраника си с анимирано сърце.

Младежът е от Шумен, но е завършил образованието си в САЩ.

В едното от малкото си интервюта, които даде за БГ медии, след като се установи в Маями, Стоичкова описва любимия си като „прекрасен човек, истински, любещ, романтичен и с него адреналинът ми е винаги на макс”.