В неделната вечер bTV ще излъчи поредния двучасов епизод с най-интересното от същинските кастинги в четвъртия сезон на "България търси талант".

Зрителите ще видят изпълнения на таланти, които ще представят нови стилове в различни области, както и полуфиналисти от миналия сезон, които спечелиха любовта на феновете.

Журито също ще вземе дейно участие. Първа на сцената, и то още с първото представяне, ще се качи Дарина, която ще се включи в изпълнението на 6-те дами от "Full Dance" - носителки на редица световни и европейски награди.



Жената каучук Сирма Добрева и човекът огън Иван Добринов ще шашнат журито с изпълненията си. Иван ще помоли за асистенция Ники и Сашо, които неволно ще му оставят следи от пирони по тялото.

Кадиев няма да спре дотук, а ще се учи да свири на гайда, ще се пробва с йо-йо, а на Мария Силвестър ще бъдат поверени грижите за една катерица и един гълъб. Птицата ще се почувства спокойна само в ръцете на водещата.

Публиката ще е сюрпризирана още от най-малкия участник, който е 4-годишен бийтбоксър, от най-забавната баба и нейния сценичен партньор, от европейския и национален шампион по йо-йо Константин Туджаров. А Михаил от Свиленград ще представи опасен номер с мотор.

Иво Сиромахов пък ще се възползва от фокусниците, които ще застанат на сцената и ще продължи да търси маг, който може да разреже Дарина на две. И този път ще получи положителен отговор, но какво ще стане предстои да видим, както и още много други вълнуващи изпълнения.