Бившата половинка на фолк певицата Анелия - Мартин, беше хванат в голяма лъжа.

Оказа се, че пловдивският бизнесмен, който е известен в светските среди с прякора Данона, до днес беше смятан от всички, ако не за един от собствениците на популярната марка за кисело мляко у нас, то поне за син на някой от топ шефовете във фирмата, пише bliasak.bg.

Стана ясно обаче, че това изобщо не отговаря на истината. Въпреки че настоящият депутат по никакъв начин не е коментирал дали прякорът му е заради връзката му с киселото мляко, то той и никога не излезе публично, за да го опровергае.

Мнозина се питат дали пък той не се е възползвал от прякора си, за да омае някои от популярните си гаджета, сред които и фолк певицата Анелия.



Истината, че настоящият депутат от Пловдив няма нищо общо с марката, беше разкрита от самата фирма, която изпрати становище по този повод до медиите. Ето и какво съдържа то:

"Данон България се обръща към българските медии с молба да не свързват уважавания световен бранд с личности, които нямат нищо общо с него. Смятаме за неуместно публикуването на прякор „Мартин Данона“, тъй като конкретната личност няма и никога не е имала взаимоотношения с компанията. Още повече, че визираният народен представител си има презиме и фамилия – Мартин Стоянов Иванов.

Данон България, част от Данон Груп, е компания с традиции и отговорности, лидер на пазара на свежи млечни продукти, който вече 21 години инвестира в българската икономика.

Компанията винаги е поддържала изключително професионални отношения с представителите на медиите в България и се надяваме това сътрудничество да продължи и в бъдеще.

Ето защо молим всички медии за коректност при споменаването на нашия бранд, тъй като според нас е нередно той да бъде свързван с личности, които нямат нищо общо с него. Благодарим Ви за разбирането и съдействието!"