Фики тръгна с охрана! Страхува се за живота си! Синът на Тони Стораро е много притеснен след изцепките и проблемите, които се разразиха наскоро.

Преди седмици раздадоха чалга наградите на "Планета", но новината за статуетките остана на заден план. Всички се скандализираха заради това, което се случи във вечерта след попфолк церемонията.

Преслава и Бирмата се сбиха грозно в столична дискотека. Там Преси, зарадвана от триумфа си на наградите, започнала да се натиска с Фики. Това твърдят очевидци. Точно това са "изпели" по телефона на гаджето на певицата - Жоро Бирмата. Милионерският наследник довтасал броени минути по-късно и влетял на пожар на дансинга.

*Бирмата и Преслава

Става меле, в което се разхвърчали маси, чаши и салфетки. Охраната набързо се намесила и с шутове и шамари изнесла Бирмата да се успокои навън. Преслава останала в заведението, защото била много разтреперана. Тя открай време се кара жестоко с Бирмата, но това чудо не й се било случвало.

Фикрет запазил що-годе самообладание, но и той се притеснил. Още на следващия ден той се чул със свой познат, който да му уреди охрана. Самият Фики нонстоп блъска във фитнеса и се старае да гради мускули, но ако се окаже сам срещу трима, бицепсите няма да му помогнат. Фики искал да е абсолютно сигурен, че повече няма да му се случи нищо.

*Преслава и Фики опасно близки

На баща му Тони Стораро случката от дискотеката никак не му се понравила и жестоко смъмрил сина си. Казал му да не се замесва с жени, които са на други мъже, особено когато те са милионерски наследници.

Междувременно из медиите се появи информация, че Фики бил плод на кръвосмешение. Тони и майка му Валя били втори братовчеди и се запознали още на 12-годишна възраст. Това обаче не им попречило да се венчаят, твърди слухът, пише ''България Днес''.