Фолк певицата Теди Александрова удари дъното!

Прохождащата изпълнителка е готова на почти всичко, за да се хареса на почитателите си, видя "България Днес", пише hotarena.net.

На участие през уикенда в столична дискотека Теди демонстрира, че е любителка на спиртните напитки. Разгорещени фенове подаваха бутилки с уиски на младата певица, която пиеше директно от шишето. Теди видимо не се гнусеше да лапа бутилката, без да знае кой преди това е пил от нея. Александрова на няколко пъти повтори упражнението и погълна добро количество уиски.



*Певицата трудно стои на краката си

След като удари няколко на крак, младата фолкпевица започна да изпитва сериозни затруднения да стои изправена. Дали от високите токчета или от изпития алкохол, но Теди залиташе и се клатушкаше напред-назад.

На певачката явно й се отвори глътка, защото рипна от сцената и започна да обикаля по масите, където получаваше почерпка след почерпка. След като отново се върна зад микрофона, чалгарката отново награби директно бутилка с уиски и започна да се налива пред погледите на всички присъстващи.

В резултат на цялото това пиене Александрова започна да се държи вулгарно. Вместо обичайните текстове на песните си тя започна да пее цинизми с откровено сексуални послания.



*Александрова връща шишето, след като е пила на сцената

Конфузната ситуация се разигра пред десетки ученици и ученички, които с възторг наблюдаваха алкохолните подвизи на изпълнителката на "Пайнер". В транс от нощната вакханалия изпадаха и големите компании, видимо изглеждащи от ромски произход.

Източници разказаха, че Теди Александрова продължила да купонясва и след края на участието си. Тя се е преместила в нощното заведение на колегата си Константин, където често може да бъде забелязана да пирува, пише "България Днес".

Дискотеката, в която чалгарката имаше участие, е известна като пристан за непретенциозни посетители. Гости на заведението често се оплакват от ужасното отношение и наглото поведение на обслужващия персонал. Целене с лед на клиентите, повръщане на пода и сблъсъци с охраната са обичайна гледка в дискотеката, която е само на броени метри от Съдебната палата.

В същото помещение преди години се помещаваше дискотеката с мрачна слава "Соло". Пред нея смъртоносно бяха намушкани 21-годишният Кирил Въжаров, вратар на националния отбор по хокей и на отбора на "Славия", и 24-годишният Васил Александров. Третото момче - Кирил Димитров, беше тежко ранено.