Азис представя новата си песен „Джанъм, джанъм“, която се очакваше с огромно нетърпение от многобройните му фенове в България и чужбина.

В парчето звездата на Diapason Records пее на три езика. А видеото, което вече е заснето и скоро ще бъде промотирано в ефира на ФЕН ТВ, се очертава да бъде наистина много горещо.

Песента е по музика и текст на Азис, а аранжиментът е дело на Иво Моллов-Гугутката. Гост-музикант е Борил Илиев. Парчето е в ритъм 9/8 и хитовият певец е убеден, че точно това е музиката, която се харесва на хората.



Новият проект на Азис е озаглавен с нежно обръщение, което може да се преведе от турски като „любов“, „съкровище“, „мило“. Въпреки това обаче в песента не се пее изцяло на турски. Половината е на български, другата – на турски, но една малка част е на цигански.

Видеото към „Джанъм, джанмъм“ вече е заснето и макар Азис да е известен с това, че обича да пази проектите си в тайна до последно, все пак издаде, че в лентата си партнира със скандалната красавица Гентиана Халити.



Снимки: Костадин Кръстев-Коко