Наред с многото си ангажименти в телевизията и театъра, актьорът Александър Кадиев е нетърпелив, че скоро ще стане татко, пише bliasak.bg.

Ето какво сподели той:

- Сашо, много ти стана напрегнато ежедневието!?
- Така е, защото вече работя на няколко места.

- Според мен вече само в „чистотата“ не си!?
- Да и във вечерните новини! (смее се)

- Как се чувстваш като водещ на „България търси талант“?
- Много ми е приятно, защото шоуто е много различен формат от това, което работя досега и което водя. „България търси талант“ е с много цветове, с много хора, много е шумно, с различни кандидати, които са с много интересни таланти. Мария Силвестър е различна партньорка. Да ти кажа чувствам се много добре и нямам никакви оплаквания. Едно нещо не мога да кажа, че не ми харесва.

- Ти би ли участвал в такова шоу - да демонстрираш някакъв талант?
- В интерес на истината бих, ако имах какво да покажа. Защото актьорският талант е специфично нещо, то не става да излезеш на сцената и да ти кажат: „Давай!“ При нас се репетира, прави се, струва се. Тоест нямам талант, който да е атрактивен. Не говоря 4 езика на обратно, не мога да танцувам акробатика, не мога да се движа и като робот.

- Стига ли ти времето за всичко?
- Е, стига ми с доста менажиране. Като си го подредя в главата, стават нещата. А имам талант - жонглиране с ангажименти! (смее се)



- В трескава подготовка ли сте за раждането на бебето?
- За бебето не ми се говори много. Това, което мога да кажа е, че сме в подготовка, но това са естествени неща. Да е живо и здраво, ще се ражда бебето. Няма някакви специални работи, които да правим.

- Не правите ли планове кой кога ще го гледа, на смени ли ще спите?
- Говорили сме си за тези неща, но общо взето смятам, че по-естествено могат да се случи всичко. Тоест хората много се втелясват като стане дума за дете. То детето си се ражда, най-важното е да е здраво, и от там нататък грижите са си нормални, няма нищо специално.

- Майка ти го очаква с нетърпение!
- Всички го очакваме с нетърпение! Но не съм изпадал в някаква еуфория, да се чудя какво и защо. Приемам ги тези неща по-естествено.

- Катето Евро ще помага ли в отглеждането?
- Как няма да помага, нали ще му е баба! Ще помага, че и ушите ще й пукат.

- Нещо ново в театъра правиш ли?
- Ново няма, защото нямам време да репетирам. Живот и здраве пролетта ще почвам нова пиеса. Играя си спектаклите от миналата година и това, което направихме в Разград преди два месеца, то се казва „Годеж“.

- Кой е последния ти гаф?
- Гафовете са ежедневни на нормален режим!