Много преди да бъде осъзнат човек, едва на 12 години, плеймейтката Светлана Василева получила неочакван шамар от живота.

С детската си психика моделката трябвало да преодолее шока от новината, че е осиновено дете.

Вчера тя публикува на стената си във „Фейсбук” сърцираздирателен статус, трогната от текст в интернет за родители-тийнейджъри от Северозападна България, дали току що роденото си детенце за осиновяване.

„Стана ми много мъчно от една статия, която прочетох днес. За двама тийнейджъри, изоставили бебенцето си. Защо създавате деца след като не можете да се грижите за тях, бе, хора…Помислихте ли за мига в който синът ви ще се запита "Мамо, тате, къде сте, кои сте"… Никога не бих дала детето си на дом за деца без родителите!!!”, написа Светлана в профила си.

Оказа се, че самата тя е преживяла подобно нещо. Когато била на 12 години, две момчета от нейното училище й казали, че майка и баща й не са истинските й родители. Това било невероятно болезнен удар за красавицата. Уплашила се. „Реши, че това е вярно, защото майка й баща й имат по един брак.

Светлето има 2 братя и една сестра. Мислеше, че след като техните си имат деца, са я намерили на някоя улица безпризорна и са се смилили над нея”, твърдят бивши съученички на Василева.

За щастие, в думите на приятелите й нямало и грам истина. Момчетата си признали, че си направили лоша шега. Светлана е истинска дъщеря на родителите си, това е записано в редица документи.