Рубриката „Никол и специалистите” ще разказва за интересните професии на различни хора в предаването „Събуди се” всеки уикенд по Нова.

Никол Станкулова ще прекарва по една „работна смяна” със своите герои - ден и нощ, посрещайки всички рискове на професията заедно с няколко телевизионни камери.

Зрителите ще научат какво преживява шофьорът на автобус от градския транспорт, докато всички закъсняват за работа, колко часа на покрива прекарва един коминочистач и наистина ли носи щастие, кой и как се грижи ски пистите да са „под конец”.

„Основната ми идея е да накарам хората да влязат в обувките на другия, да разберат какво е да си на негово място и да научат за малко познати професии. Или пък да установят, че не знаят нищо за иначе уж популярни професионални занимания”, обяснява чаровната водеща. Историите можете да гледате всяка събота и неделя в предаването „Събуди се”.

Никол Станкулова е поредният пример за това, че лицата на Нова търсят развитие и извън обичайното си амплоа, за да са по-близо до зрителя. Освен за професионалните предизвикателства на хората около нас, Никол ще продължава да информира и за прогнозата за времето.