Пламена сподели в "Открит микрофон", че никога не си е поставяла ограничения в стилово отношение и би искала да предлага на публиката песни, които първо на нея да ѝ харесват, а не защото това се търси в даден момент, пише Signal.bg.

Певицата стартира 2015-та година с нова песен, която е в дует с гръцкия изпълнител и композитор Miller. "Върни се" е негова авторска композиция, а текстът е дело на Дони Василева.

"Беше ми мечта да направя дует с някой балкански изпълнител, а гърците са с едни от най-лиричните гласове, песните им са много силни, изпети по уникален начин, с много силни текстове. Нямам такава балада в репертоара си и когато я чух, усетих, че това е моята песен и няма да сгреша, ако я направя" - казва тя.

Пламена разказва, че поканата за дуета дошла от гръцкия ѝ колега. Той чул за нея от DJ Rossko, който му пуснал някои от песните ѝ. "Той е харесал гласа ми, свързал се с продуцента ми, а аз харесах песента, казах "да". След това се запознах с Miller, който наистина е написал много хубава песен. Много талантливо момче, не само вокално, а и като композитор" - обяснява певицата и допълва още:

"Много случайно се наредиха и се случиха нещата. За пореден път се убеждавам, че ако има да става нещо, то ще стане в най-подходящия момент, който е за теб. Най-добре е да се оставиш в ръцете на Господ, защото той най-добре знае кое и как да ти се случи. Когато си подготвен, да ти се случи, което също е много важно. Като записахме песента, получихме покана от Фен ТВ да участваме в новогодишната програма. За такава любовна, истинска песен, това е най-доброто време, когато да я представиш, в празнична програма, с едно хубаво, силно послание за Новата година".

За момента все още не е решено дали "Върни се" ще бъде представена и с видеоклип, или ще остане само с телевизионната версия от празничната програма на музикалния канал.