Психоложката Ани Владимирова се появи неузнаваема в ефир.

Дълги години тя правеше подбор на кандидатите за "Биг брадър" и анализираше душевните им състояние. След като натрупа опит в телевизиите, Ани се пробва и като водеща на собствено предаване. "Истински истории" вече се излъчва по Би Ти Ви. Зрителите остават шокирани не толкова от драматичните случки в шоуто, колкото от вида на водещата.

Владимирова е преминала през пълна промяна, преди да изгрее на екран. Тя е оперирала носа си, поставила е силикон в гърдите си, прибегнала е до липосукция и няколко пъти е опъвала лицето си.

*Ани преди операциите

Ани още преди години започна с интервенциите. Първо беше само ботокс. После оперира и носа си. Сега буквално е пипнала всяка част по себе си. Зрителите на предаването веднага отбелязаха, че лицето й се е превърнало в маска. Мускулите й са парализирани и водещата вече е неспособна да се усмихне докрай.
"Как спи спокойно Ани след всичко, което си е причинила?" Това е само един от коментарите в официалната страница на предаването.
Изглежда, Владимирова не желае да се обсъжда твърде много видът й отпреди години, тъй като е покрила почти всички свои снимки от миналото си, пише ''България Днес''.