„Благодаря на всички приятели, които ме поздравиха! Обичам ви и се радвам, че сте до мен!!!“ Това написа фолк певицата Емануела в социалната мрежа броени часове, след като роди втория си син – Димитър Джуниър.

Първият внук на милионера Динко Динев всъщност е най-богатото новородено в държавата, пише HotArena.net.

И макар Емануела и бащата на бебето още да живеят в нейния апартамент, луксът и разкошът на фамилия Диневи вече чакат малкия Митко.



Фолк певицата няма брак с Димитър и един ден за нея може да няма изгода от връзката й с 27-годишния милионер. Но синът й със сигурност ще намаже от несметното богатство, и то с шепите.

Припомняме, че братя Диневи държат целия комплекс Свети Влас и като диктатори на хотелиерството у нас, буквално не си знаят нито парите, нито колите, нито имотите. А Динко Динев не си знае дори и децата…



Богаташът има 6 деца от 4 различни жени, едно от които е именно Димитър, който го дари с първия му внук. И въпреки че останалите му 5 братя и сестри също един ден ще имат деца, никой не се притеснява, че наследството ще олекне. Диневи имат толкова пари и имоти, че всяко от децата и внуците им ще е милионер вовеки, без да се налага да работи.

Освен хотелите и валутата, братя Диневи разполагат и с несметно богатство в гаража си. Автопаркът им е най-големият, познат у нас, и се оценява на повече от 1 милиард лева. Една част от тези коли един ден ще наследи малкият Митко, макар че със сигурност той ще си има и свои собствени, чисто нови.



Сред колите на Диневи в гаража ще изредим: два Майбах-а, невероятно Бугати „Вейрон", Ламборгини „Мурселаго" LP-640 Roadster, Мерцедес CL и Додж „Вайпър Венъм Хенеси". Да не забравим и ретро автомобилите - Форд „Мустанг" от 1968 г., Шевролет „Корвет Стинг Рей" от 1970 г., дори и „Чайка ГАЗ 13" от 1969 г.

Най-новата им придобивка пък е супер колата за 1 милион евро – прословутото златно Порше, което се движи с 400 км в час. Клюката носи, че общият брой на автомобилите им надхвърля 50! И това са само коли! Като прибавим и яхтите им, които са далеч по-скъпи, бебето на Емануела става златно!



Компанията Диневи груп, която се занимава с предприемачество на ваканционни комплекси и жилища и продажба на яхти, днес обединява около 50 дружества. Досега братята са построили селища от затворен тип в Свети Влас, Слънчев бряг, Бургас, Ихтиман, Пампорово, София и Румъния.

Всичко това автоматично попада в ръцете на 49-сантиметровия Димитър-Джуниър, който е законен наследник на империя Диневи.

*Митко и Емануела