Примата на балканската музика Цеца ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт.

Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“. Сръбската звезда ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души, съобщават организаторите.

Наскоро Цеца беше засечена на тайна визита у нас. Въпреки строгите мерки за сигурност по време на престоя, целта на посещението й веднага бе разкрита и в социалните мрежи се появиха множество предположения за датата и мястото на новия концерт.

Оказа се, че избраната локация е именно курортът Несебър. Очаква се интересът към събитието да е изключително голям.

Самата Цеца споделя, че е затрупана от молби на български почитатели да дойде отново в родината ни, защото не са успели да се сдобият с билети за шоуто й в “Арена Армеец” през ноември миналата година.

Тогава сръбската звезда зарадва българската публика с почти 3 часа невиждано шоу, на което присъстваха повече от 15 000 души, като местата бяха изцяло разпродадени седмици преди самото събитие.