Тотално променена се появи в първото си за годината авторско предаване Петя Дикова. Водещата на „КуулТ" e отслабнала до неузнаваемост, поне с десет килограма, което й позволи да сложи минижуп под прозрачната пелерина.

Щерката на Сашо Диков се усмихваше през цялото време на съботното си предаване, очевидно много доволна от новата си визия. Освен това танцуваше при подходящите музикални заставки между рубриките и когато се сменяха.

„Влюбена е до ушите, личи й отвсякъде. Не може да го скрие", коментираха доволни хора от екипа й. Петя изкара без сериозно гадже повече от две години, което й се отрази както на физиката, така и на психиката. Тя напълня драстично и беше непрекъснато в лошо настроение. Поради това било цяло мъчение, докато се реализира предаването й.



И докато от екипа шушукаха кой ли може да е щастливецът, видната сексоложка Наталия Кобилкина изплю изненадващо камъчето. Гостенката на Дикова в една от рубриките й разкри, че двете редовно се засичат в Лондон, където рускинята чете лекции по теория и практика на секса. „Виждаме се често, но аз на лекции, а ти при гаджето", каза Кобилкина, при което Петя Дикова й отвърна с широка радостна усмивка, но без да коментира.

Водещата преживя дълго време без постоянно гадже, като при това непрекъснато вървяха слухове, които я свързваха с този или онзи. Когато приятелките й се втурвали да я поздравяват, Пипи ги успокоявала с мрачно изражение, че за съжаление няма нищо вярно в информацията. „Оставете ме на мира, в тази новина истина е само моето име", казвала им Петя Дикова. За последно слуховете я свързваха с някакъв арабин, а преди това с известен бизнесмен.

Подобно на баща си Петя е работохоличка и не обръща твърде голямо внимание на личния си живот. Сега обаче явно й е вързало в Лондон, но на този етап тя категорично отказва да разкрие самоличността на гаджето си.