Само преди броени дни в ефира на “Планета” и “Планета HD” се появи видеоклипът към най-новата й песен със заглавие “Любима грешка”.

“Страшно ми е любима тази песен. Да кажем, че съм си я направила като един подарък за моя рожден ден и си пожелавам да стане хит”, споделя Мария.

На 13 януари изпълнителката ще отбележи своя рожден ден, а на 17-ти, заедно с мъжа в живота й Християн, ще узаконят дългогодишната си връзка с брак и пищно тържество. Ето как бъдещата булка коментира всичко, което й се случва в живота:



“Аз по никакъв друг начин не мога да си обясня нещата, освен че съм сторила много добрини в живота си, за да ме изненадва той по такъв начин. Поводите са чудесни. Бих казала, че това е мечтата на всяко едно момиче, дори от най-ранно детство. Безкрайно се вълнувам. Текат приготовления за сватбата, но те са част от емоцията. Не бих казала, че ни тресе треска и не изпадаме в такива състояния. Всичко го правим, за да изживеем един прекрасен празник.”



Мария казва още, че с Християн живеят достатъчно дълго време заедно, че да бъде сватбата заветното обещание, че се обичат и че ще останат един с друг. Те отдавна са семейство и тържеството е за техните приятели и за всички онези, които ги уважават двамата като едно цяло.

В “Автограф” певицата разкрива как е получила предложението за брак и дали се е замислила какво да отговори.

“Предложението получих по най-романтичния начин. Това не беше просто предложение, това е най-дългоочакваният момент за всяка една жена и ако някой каже, че не е така, рискува да ни излъже. Най-важното беше елемента на изненада, защото ние споделяме и обсъждаме абсолютно всичките си планове. Беше безкрайно неочаквано за мен, защото много пъти съм му казвала, че е минал моментът с елемента на изненада, от което на мен вече ми е тъжно. Но успя да ме изненада и беше много вълнуващо.”



Мария е много щастлива, че в края на миналата година се върна на клубната сцена и това определено се отрази на живота й като цяло. Отправя благодарности към всички онези, които я чакаха в различните градове. На 26 януари Мария ще отбележи 15 години, откакто стартира отношенията си с фирма “Пайнер”.

“Смятам, че имам една добра политика с моите продуценти за кариерата ми и за личния ми живот. Никога едното не е било за сметка на другото. Умея да балансирам нещата, така че да поддържам идеална форма както в семейството ми, така и на сцената.”