Глория споделя, че е посрещнала Новата 2015-та година на много хубаво място. Примата на родния попфолк била на участие, но е категорична: "Съчетахме полезното с приятното като се забавлявахме до малките часове на утрото".

"И аз тази година бях на работа, така да се каже. Много хубаво беше и мои приятели бяха дошли" - каза на свой ред дъщеря й в "Преди обед" по БТВ, пише signal.bg.

Симона, която вече има първите изяви на музикалната сцена и се радва на голям интерес от страна на публиката, признава, че волно или неволно има прилики с именитата си майка и то не само физически, но и като изпълнител.

"Нормално е да искам да стана като мама. Моята майка е моят идол, както и трябва да бъде. Ние си приличаме по рождение" - казва гласовитата наследница на фолк звездата.

Младата изпълнителка признава , че не е лесно да си певица, особено да си в сянката на толкова известен родител.

"Както и е трудно, така и е много хубаво. Нормално е да ме сравняват. Майка ми е уникална певица, аз съм нейна дъщеря и съм певица, плюс това нашите гласове много си приличат. Радват ни се като пеем заедно" - обяснява Симона.

Глория е убедена, че по пътя, който е избрала нейната дъщеря, няма да има само приятни моменти, но е убедена, че със силния си характер ще устои на предизвикателствата на професията.

"Не мисля, че нещо ще й се размине. Ще й е и трудно, и интересно, щом като иска да продължи с пеенето, да се развива в тази област. Няма да е лесно в никакъв случай. Тя е поне пет пъти по-силна от мен като характер и едва ли ще е нужно аз да я предпазвам от каквото и да е. Нейната преценка е много истинска, много пряма" - споделя звездата на "Пайнер".