Тодор Славков победи Катето Евро на финала на Big Brother All Stars.

Радвам се, но ще се скрия, за да прекарам моменти сам със себе си, обяви малък Тошко след обявяването на новината. Не съм разочарована, имам си кола, нищо не ми трябва, каза Катето Евро пред водещия Николай Кънчев.

Николай Първанов-Китаеца и Калина Паскалева напуснаха борбата сред претендентите в последната вечер от този сезон на шоуто, заемайки съответно пето и четвърто място. С бронзов медал се оттегли Христо Трифонов по волята на зрителите.



Зад Ники Китаеца в студиото на Big Brother All Stars 2014 застана съпругата му Виолета, която заяви, че го подкрепя и смята, че няма мъж, който не изневерява, затова му прощава изабежките. Ива Екимова разкри позитивните страни на журналистката Калина, а в специален видео поздрав се включи нейната приятелка - журналистката Елена Чопакова.



В студиото на шоуто останалите финалисти получиха подкрепа от най-близките си хора. Майки, съпруги, деца и приятели се включиха в Къщата, за да вдъхнат кураж на финалистите и да им пожелаят успех в последната права на приключението, наречено Big Brother.

Мартин Карбовски се застъпи за приятелката си Катерина Евро. Андрей Слабаков подкрепи Тодор Славков. Нана се бори за победата на Христо.