Фики сподели в "Открит микрофон" на Signal.bg, че изпраща една изключително успешна година, през която е успял да реализира най-големите хитове.

Младият изпълнител на "Пайнер" не скри, че се надява да спечели най-голямото попфолк отличие на годишните награди на телевизия "Планета".

"Това ми е една болна тема. От малък съм си мечтал да спечеля голямата награда. Дали хората ще оценят, че съм я заслужил през тази година и дали има друг изпълнител с по-успешни проекти, това ще го преценят те, но наистина съм си мечтал да бъда "Певец на годината" - открито заяви той.

Макар че наследникът на Тони Стораро дебютира в "Пайнер" през 2014-та година, той е категоричен, че след като е реализирал толкова силни проекти, логично е да бъде оценен по достойнство, нищо че не е минал последователно през "Дебют", "Прогрес" и т.н.

"Да, дебютирах, но това за мен е изключително успешна година. Всеки изпълнител си има такава година, в която е най-силен. Дай Боже да имам и по-силни, но мисля, че това ще ми е една от най-силните години през цялата ми кариера, защото наистина всички песни, които направихме, се харесаха много. Благодаря на хората, нямам думи просто" - обясни актуалният изпълнител.

Запитан, ако сега получи "Певец на годината", кой ще бъде неговият стимул и връх, който ще гони, за да се развива, той отговори:

"Другата награда ще е пак тя - ще се амбицирам още повече, за да затвърдя успеха си. Ако аз не взема тази награда, кой е по-успешен през тази година? Не мога да си обясня. Всички изпълнители много ги уважавам, много са добри, но през тази година наистина от мъжете аз направих най-големите хитове, а с последната песен затвърдихме, че трябва да е така и това беше един много добър завършек на 2014-та".