Албена Вулева беше най-коментираният и интересен играч във „Вип Брадър” тази година.

Бившата водеща на „Сигнално жълто” спечели народната любов с честната и открита игра.

Албена разкри пред BLife, че е доволна от участието си в риалити предаването и добави: „Пак да ме поканят”.

„Все едно времето беше спряло. Страхотно изживяване. Беше ми много весело, нито ми е било тъжно, нито самотно”, обясни водещата.



Устатата блондинка разкри пред камерата на BLife, че Влади Въргала се е опитал да я унизи и обиди пред цяла България.

„Влади ме посрещна много зле. Беше обиден за стари неща, излъчени в „Сигнално жълто”.Беше грубо заплашителен. Опита се да изиграе един закачлив удар, носещ в себе си много лошо послание. Да ме унизи и обиди. Това беше целта му. Аз съм му приела извиненията, нямам лоши чувства към него”, разказа Албена.



Тя поясни, че няма нищо против Елена Кучкова, с която също имаха няколко словесни сблъсъка в Къщата.

„Селско момиче, което постоянно си пере дрехите. С нищо не ме е дразнила”, каза хапливата водеща. Албена заяви пред камерата ни, че няма намерение да възражда „Сигнално жълто” и добави: „Няма кой да го прави „Сигнално жълто”- Само аз мога да го правя, защото го нося в себе си”.

На въпроса дали ще сяда на стола на Венета Райкова в „Горещо”, Вулева отговори:

„Да спи спокойно. Столът й съвършено никого не интересува. Никой не иска да сяда на този просмърдян стол. Венета Райкова да диша. Още десетина година може да си поизлага с предаването си за деца”, захапа я Албена.

„Да си гледа мъжа и буклите и да не се занимава с мене”, продължи устатата водеща.

Албена Вулева, която бе заляна с бира от водещия Слави Трифонов преди години, отказа да коментира докъде е стигнало делото, което заведе срещу гологлавия шоумен.

„Слави Трифонов жив ли е? Слави и Венета не са живи в публичното пространство. Замириса ми на нафталин и няма да говоря за нафталинени личности. Не са ми платили да им назовавам имената”, сопна се пред камерата ни Вулева.

Засега смята да продължи да прави предаването си по „Евроком”, но има намерение да се развива и в областта на правото. На въпроса дали е влюбена и щастлива, тя заяви:



„Влюбена съм в себе си”.

Албена обясни, че с половинката си Недик са от години заедно, което си е истинска обич.

„Ние сме доста време заедно. Не е просто влюбване, а обич”, завърши тя.