Пиянските изцепки на Тодор Славков в "Биг Брадър" възмутиха цялата му рода.

Никой дори не иска да коментира поведението на внука на Тато, пише в. "България днес".

Неофициално роднините му споделят пред близките си, че Тошко трябва да излезе възможно най-бързо от шоуто. Според тях кадрите, които се излъчват, са силно преувеличени и имат за цел да злепоставят цялата фамилия Живкови.

"Това предаване съсипа Стефан Данаилов, сега и нас са ни подкарали", възмутени са в родата. Чичото на Тошко - Владимир Живков, който от години не се появява в публичното пространство, дори не искал да гледа телевизия, за да не се срамува.



Лошите алкохолни навици на Славков могат да му струват още по-скъпо. По-големият проблем за Тодор е неодобрението на бившата му половинка Силвия. Тошко и хубавицата имат дъщеря Катерина.

Още при предишното участие на Тодор във "Вип брадър" двамата се скараха заради детето си. Силвия забрани категорично Славков да вижда дъщеря им, докато е в къщата.

Сега ситуацията се повтаря, само че Силвия е готова да стигне до крайности.

"На нея вече и писна. Тошко не спира с гуляите. Вярно е, че Катерина вече е ученичка, но това негово държание много дразни Силвия и може да имат сериозни проблеми за детето", коментират близки до семейството.